Het Mooiste Fotobehang
Ongebruikelijke manieren om fotobehang te gebruiken

Ongebruikelijke manieren om fotobehang te gebruiken

Geplaatst door 28-01-2022 18:10 door Ferry Muts

Fotobehang is een van de beste manieren om het uiterlijk van een kamer te veranderen. Maar wist je dat behang niet alleen voor muren is? Hier zijn enkele van de meest ongewone manieren om fotobehang in je huis te gebruiken.

Maak een fotobehang accentmuur. Niets maakt meer indruk dan een accentmuur. Je kunt een accentmuur maken door het behang in specifieke ontwerpen te snijden of door het aan één kant van de kamer te hangen en er muurkunst en andere decoratieve stukken aan toe te voegen om de look compleet te maken. Je kunt verschillende prints of patronen ophangen om echt iets unieks te creëren.

Bekleed je plafond. Fotobehang kan ook een interessant en onverwacht tintje aan je plafond geven. Het lijkt misschien veel werk, maar het zorgt voor een mooie en toch moderne uitstraling in de kamer. Probeer een uniek patroon te gebruiken, zoals strepen of chevrons, om deze look echt te laten opvallen.

Versier je trap. Trappen kunnen een lastige ruimte zijn om te decoreren, vooral als ze te smal zijn om kunstwerken op te hangen. Probeer fotobehang te gebruiken om ze een unieke uitstraling te geven. Een gedurfd patroon of een unieke foto kan een anders gewone trap in een handomdraai veranderen in een opvallend stuk.

Ontwerp een accentmuur. Een accentmuur is een manier om kleur en patroon op een subtiele maar effectieve manier in een kamer te verwerken. Probeer in plaats van een accentmuur te schilderen eens fotobehang te gebruiken om een gedurfd grafisch contrast te geven met andere delen van de kamer.

Bedek je hoofdeinde. Hoofdborden hoeven niet saai te zijn. Probeer je hoofdeinde te bekleden met een interessant fotobehang voor een unieke en opvallende look. Als de ruimte te klein is voor een gewoon behang, kun je verwijderbaar behang gebruiken dat speciaal ontworpen is voor hoofdeinden.

Bedek je meubels. Wil je een oud meubelstuk er modern en uniek uit laten zien? Probeer fotobehang te gebruiken om het een nieuwe look te geven. Bekleed stoelen, tafels, dressoirs en meer met interessante patronen en foto's om oude meubels onmiddellijk in levendige pronkstukken te veranderen.

Met wat fantasie en creativiteit kun je met fotobehang voor elke kamer een verrassend uiterlijk creëren. Dus als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je ruimte te vernieuwen, probeer dan enkele van deze ongewone manieren om fotobehang te gebruiken.